CHARLIE’NİN MELEKLERİ’NİN YENİDEN ÇEVRİMİNDE BAŞROLLER BELLİ OLDU

CHARLIE’NİN MELEKLERİ’NİN YENİDEN ÇEVRİMİNDE BAŞROLLER BELLİ OLDU


Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinsk başrolde


Geçtiğimiz sene konuşulmaya başlanan ama sonra gelişmelerden bihaber kaldığımız Charlie’nin Melekleri’nin yeniden uyarlaması, meğerse iptal olmamış. Hatta filmin oyuncu kadrosu bile belli olmuş.

stewart-scott-balinska

Ivan Goff ve Ben Roberts tarafından 70’lerde yaratılıp, mirası 2000’lere kadar uzanan Charlie’nin Melekleri’ni en son 2000 ve 2003’te Cameron Diaz, Lucy Liu ve Drew Berrymore‘lu kadrosuyla beyaz perdede izlemiştik. Serinin vizyon tarihi şimdilik 2019 olarak belirlenen  yeni bir yeniden çevriminin kadrosu belli oldu. Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska; Elizabeth Banks’in hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini yapacağı seride yeni melekler olacak.

Şu anda senaryo üzerinde çalışan Jay Basu ve Banks “Hikaye temelde aynı olacak. Gizemli bir Charlie ve onun dünyayı kötülüklerden korumaya yemin etmiş melekleri. Ama bu sefer hikayeyi biraz daha modernleştireceğiz.” açıklamasıyla bizleri sürprizlerle dolu bir filmin beklediğinin altını çiziyor. Kesin olarak vizyon tarihi belirlenmese de 2019 sonbaharında filmin beyaz perdeye gelmesi muhtemel.