COEN KARDEŞLER’İN DİZİSİ FİLME DÖNÜŞÜYOR

COEN KARDEŞLER’İN DİZİSİ FİLME DÖNÜŞÜYOR


The Ballad of Buster Scruggs


”Ne çekseler izlenir” dediğimiz, aşmış kardeşler Coen‘lerin mini-seri olarak planladıkları western dizileri The Ballad of Buster Scruggs film oluyor.

coen

2010 tarihli True Grit‘le western sularında başarılı bir şekilde yüzen kardeşler, yeni çekecekleri western draması The Ballad of Buster Scruggs‘ı film yapmaya hazırlanıyor. Daha önce 6 bölümlük bir mini-seri olacağı açıklanan proje, şu an için film olma yolunda ilerliyor. Kendilerine özgü hikaye anlatımları, yarattıkları karakterler, kullandıkları renk tonları ve muhteşem kurgularıyla hem eğlendiren hem de insanı gerim gerim geren tarzlarıyla, 2016 yapımı Hail! Caesar‘dan sonra, 18. filmleriyle Netflix‘e geliyorlar. Venedik Film Festivali‘nde ilk gösterimini yapacak filmin konusu hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.

Oyuncu kadrosu ise yönetmenlerin isimleri kadar heyecanlandırıcı nitelikte. O Brother, Where Are Thou?‘da birlikte çalıştıkları Tim Blake Nelson‘ın başrolünde olacağı filmin yardımcı kadrosunda ise James Franco, aşmış İrlandalı Brendan Gleeson, Ricky Gervais‘in orijinal İngiliz The Office‘inin muzır karakteri Ralph Ineson, James Franco ile geçtiğimiz yılın en iyi TV serilerinden biri olan The Deuce‘ta birlikte çalışan Zoe Kazan ve aynı anda hem jedi hem de CIA ajanı olabilen Liam Neeson bulunuyor. TV dizisi olsa tadından ayrı yenmeyecek, film olsa ayrı yenmeyecek bir iş olacağı belli olan film, sene sonunda izleyiciyle kavuşacak. Bu da demek oluyor ki ortada bir ”ballad” bulunmuyor, tam aksine kutlamalara hazırlanmamız gerekiyor.