DAVID BOWIE DEV BOX SET ALBÜMÜNDEN BİR ŞARKI DAHA

DAVID BOWIE DEV BOX SET ALBÜMÜNDEN BİR ŞARKI DAHA


Heroes değil Zeroes


Geçen hafta David Bowie’nin daha önce duyulmamış şarkılarının ve eski şarkılarının yenilenmiş hallerinin yayınlanacağı devasa bir box set’in yolda olduğunu duyurmuştuk. O box set’ten yavaş yavaş şarkılar gelmeye başladı.

DAVID BOWIE PENDANT SA TOURNEE MONDIALE 1976

Dün ilk müzikal kayıtlarından biri olan 1963 çıkışlı I Never Dreamed teklisinin bir ekmek kutusunun içinde bulunması ve 13.000 dolar fiyat biçilmesiyle tekrar müzik dünyasının merkezine oturan David Bowie’nin, 21 Kasım’da Parlophone etiketiyle yayınlancacak Loving The Alien isimli devasa set, 15 plak ya da 11 CD’lik iki farklı seçeneğiyle yayınlanacak koleksiyondan ilk olarak Never Let Me Down‘ın alternatif bir versiyonunu duymuştuk. Şimdi ise Bowie’nin 1987 çıkışlı Never Let Me Down albümünde yer alan Zeroes isimli şarkısının yeni bir hali yayınlandı.

Şarkının yer aldığı albümün kayıtlarından sorulu olan Mario McNulty, Jimi Hendrix’in sahibi olduğu Electric Lady Studios’ta kaydedilen albümle ilgili “Hunky Dory’nin ruhuna sahip bir albümdü. Never Let Me Down’ı kaydederken bu yıldan gitmeye çalıştık” dediği Zeroes hemen aşağıda.