DAVID FINCHER MINDHUNTER’IN İKİNCİ SEZONUYLA GERİ DÖNÜYOR

DAVID FINCHER MINDHUNTER’IN İKİNCİ SEZONUYLA GERİ DÖNÜYOR


Andrew Dominik ve Carl Franklin de yönetmen kadrosunda


İlk sezonunda David Fincher‘ın yapımcısı olduğu ve yönetmenlik koltuğunda oturduğu Mindhunter, ikinci sezonunda yönetmenlik kadrosuna kattığı Andrew Dominik ve Carl Franklin‘le geri dönmeye hazırlanıyor.

mindo

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Netflix dizisi, ikinci sezonunda Nick Cave belgeseli One More Time with Feeling, Brad Pitt‘in başrolünde oynadığı The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ve Killing Them Softly‘den tanıdığımız Andrew Dominik’i yönetmen koltuğuna yerleştirecek. Dominik’in yanı sıra 13 Reasons Why, The Leftovers ve House of Cards gibi güçlü yapımlarıda yönetmenlik koltuğunda oturmuş Carl Franklin‘ de dizinin yönetmen kadrosunda yer alacak.

David Fincher dizinin ilk iki ve son iki bölümünü çekip geri kalan bölümleri bu iki isme bırakacak. Fincher’ın yaptığı açıklamada Atlanta’da işlenen çocuk cinayetlerini konu alacak ikinci sezonda, oyuncu kadrosu ilk sezon ile aynı olacak. Jonathan Groff, Holt McCallany ve Anna Torv ilk sezondan sonra ikinci sezonda da bizlerle birlikte olacak.

10 bölümden oluşacak ikinci sezon için belirli bir yayın tarihi açıklanmazken, dizinin 2019 yılında yayınlanma ihtimali yüksek gözüküyor.