GODZILLA: KING OF THE MONSTERS’DAN İLK VİDEO YAYINLANDI

GODZILLA: KING OF THE MONSTERS’DAN İLK VİDEO YAYINLANDI


King Ghidorah sizin için geliyor!


Geçtiğimiz hafta ilk kareleri yayınlanan Godzilla: King of the Monsters‘dan gün itibariyle yeni bir teaser yayınlandı. Yayınlanan videoda Stranger Things‘den tanıdığımız Millie Bobby Brown‘un yanı sıra, ürkütücü yaratık sesleri duyuluyor.

GODZILLA: KING OF MONSTERS

2014 yapımı Godzilla‘nın devam filmi niteliğinde olacak yeni Godzilla: King of the Monsters‘dan yayınlanan ilk teaser’da Brown, yaratıkları yakalamak için çalışan bir kurum olan Monarch ile telsiz üzerinden irtibata geçmeye çalışırken, kötü zamanlamasının kurbanı oluyor ve tam olarak Godzilla’ya mı yoksa üç başlı King Ghidorah‘a mı ait olduğu belli olmayan bir canavar sesiyle karşılaşıyor.

Ses dizaynının gayet başarılı olduğu da dikkatlerden kaçmadığı filmde, Godzilla’nın yanı sıra King Ghidorah, Rodan ve Mothra olmak üzere yaratık bolluğu yaşamıyor. Daha uzun versiyonunun hafta sonu yapılacak olan Comic Con‘da paylaşılacağı açıklanan yeni teaser’ı beklerken bu sefer, ilk filmdeki gibi canavardan daha çok insan sahnesiyle karşılaşmayı umduğumuzu da paylaşalım.

Filmin vizyon tarihi ise 31 Mayıs 2019. Ülkemiz için henüz belirlenen bir vizyon tarihi bulunmamakta.

GODZILLA: KING OF THE MONSTERSGodzilla