GRAND THEFT AUTO’DAN YENİ DLC: AFTER HOURS

GRAND THEFT AUTO’DAN YENİ DLC: AFTER HOURS


Gay Tony ve Black Madonna'yla gecelerdeyiz


Grand Theft Auto, geçtiğimiz aylarda duyurduğu gece hayatı DLC’sinin resmi fragmanını yayınlandı. Fragmanda eski oyunlardan tanıdık simaların yanı sıra, popüler ünlü DJ’ler de bulunuyor.

gta

Bir ay önce yayınlanan teaser’da Black Madonna, Dixon, Tale of Us ve Solomun‘u, Los Santos‘un görkemli gece hayatının içerisinde görmüştük. Bugün yayınlanan uzun fragmanda Black Madonna bir polisi yumrukluyor, Solomun, Boiler Room videosundaki dansın bire bir aynısını yapıyor, arabalar takla atıyor, uçaklar düşüyor ve alıştığımız GTA kaosu Los Santos’a geri dönüyor. DLC’nin adı ”After Hours”. Adından da anlaşılacağı gibi oyunun yüzde 90’ı karanlık gecelerde geçecek. GTA ve gece hayatı olurda eskilerden Gay Tony olmaz olur mu? GTA’nın belki de en sevilen eklentisi olan ”The Ballad of Gay Tony”de, gece hayatı işinde olduğumuz, klüp işlettiğimiz ve onun dertleriyle uğraştığımız bir karakteri oynuyorduk. En son 2009 yılında gördüğümüz Tony’yi görmek, eski bir dostu görmüşüz etkisi yaratıyor.

Bilindiği üzere GTA soundtrack’lerine her zaman özen gösteren bir oyun olmuştur. Bu yeni eklentide de birlikte çalışılan DJ’lerden kötü müzik çıkmayacağı çok belli. GTA V‘in de radyo kanallarının kuratörlüğünü Soulwax, Gilles Peterson, Pam Grier, Lee ”Scratch” Perry ve Flying Lotus gibi isimler üstlenmişti.

DLC’nin PC, PS4 ve Xbox için çıkış tarihi 24 Temmuz.

gtaposter