LEBRON JAMES TALK SHOW’LARIN KRALI OLMAYA GELİYOR

LEBRON JAMES TALK SHOW’LARIN KRALI OLMAYA GELİYOR


The Shop


Son 10 yılda NBA’in en tepesinde yer alan ve Cleveland Cavaliers’tan Los Angeles Lakers’a transferi spor gündemini uzun süre meşgul eden LeBron James, Hollywood’a hemen uyum sağlamış gözüküyor.

xxx

LeBron James’in her hafta şehrin farklı bir noktasında bir berber salonunda misafirleriyle gerçekleştireceği sohbetlerden oluşacak The Shop, James’in ortağı ve kurucularından biri olduğu UNINTERRUPTED’ın yapımcılığında gerçekleşecek. Yayın hakları HBO tarafından satın alınan programın kaç bölüm olacağı şimdilik belli olmasa da 28 Ağustos’ta yayınlanacak ilk bölümün fragmanı paylaşıldı.

LeBron James’in ilk bölümde misafir edeceği ünlü isimler arasında dört sene üst üste NBA finalinde karşılaştığı Golden State Warriors’ın yıldız oyuncularından Draymond Green, Snoop Dogg, Jon Stewart, kısa bir süre Fenerbahçe forması da giyen WNBA yıldızı Candace Parker bulunuyor.

Spor, müzik, sanat ve her şeyi bir araya harmanlayacak The Shop, şimdiden kendisini Los Angeles’ın kollarına bırakan James’i Hollywood’un kralı yapacak mı?