NETFLIX YENİ SABRINA DİZİSİNİN YAYIN TARİHİNİ AÇIKLADI

NETFLIX YENİ SABRINA DİZİSİNİN YAYIN TARİHİNİ AÇIKLADI


The Chilling Adventures of Sabrina


90’lı yıllarda TV’de izlediğimiz sevimli cadı Sabrina‘nın, Netflix tarafından yapılan yeni versiyonu The Chilling Adventures of Sabrina hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.

sabri

Bir çizgi roman uyarlaması olan Sabrina’nın yeni versiyonu, alıştığımız halinden biraz farklı olacak gibi görünüyor. The Chilling Adventures of Sabrina adı verilen bu yeni versiyon daha karanlık ve ürkütücü olacak. Mad Men‘den tanıdığımız Kiernan Shipka‘nın Sabrina’yı canlandıracağı dizi, korku klasikleri The Exorcist ve Rosemary’s Baby‘nin yolundan ilerleyecek. Sabrina, bu yeni dizide güçlerini dünyayı, ailesini ve arkadaşlarını tehdit eden kötü ruhlar, demonik yaratıklar ve kara büyücülere karşı kullanacak.

Dizinin yapımcıları ve senaristleri arasında orijinal çizgi romanın yazarı ve Archie Comics kreatif direktörü Roberto Aguirre-Sacasa da bulunuyor. Sabrina’nın teyzesi Zelda‘yı Homeland‘den tanıdığımız Miranda Otto oynarken diğer teyzesi Hilda‘yı ise Wonder Woman‘da izlediğimiz Lucy Davis canlandıracak.

Dizinin yayın tarihi, geçen sene Stranger Things‘in yayınlandığı 26 Ekim olarak açıklandı. Geçtiğimiz günlerde de Stranger Things’in çıkış tarihinin ertelendiği söylenmişti. Gelişmelerden haberdar olmak için dizinin Instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

sabrit