PETER DINKLAGE VE ELLE FANNING’LE KIYAMET SONRASI YAŞAM

PETER DINKLAGE VE ELLE FANNING’LE KIYAMET SONRASI YAŞAM


I Think We're Alone Now


Hulu‘nun dünya çapında büyük patlama yapan dizisi The Handmaid’s Tale ile En İyi Yönetmenlik dalında Emmy ödülü kazanan Reed Morano, yeni filmi I Think We’re Alone Now‘la izleyicileri kıyamet sonrası bir dünya yaşamına götürüyor.

peter

Yayınlanan ilk fragman, filmin konusu hakkında pek bir bilgi vermese de kıyamet koptuktan sonra yaşanabilecek distopik ve gergin atmosferi iyi yansıtmış gibi duruyor. Zaten yönetmen Reed Morano, distopik ambiyans yaratma konusunda The Handmaid’s Tale’le bize neler yapabileceğini göstermişti. Morano yaptığı açıklamada; ”Ben, sinemada kıyamet sonrası türünü çok seviyorum ama bu türde filmler daha önce binlerce kez yapıldı. Ben, birazcık daha farklı ve daha garip bir iş yapmak istedim” diyor. Fragmanda çok sevdiğimiz Peter Dinklage‘ı bomboş ve tüten sokaklarda tek başına yürürken görüyoruz. Filmin, tansiyonu yüksek, gergin bir havaya sahip olacağı çok belli. Fragman, işini gayet iyi yapıyor ve izleyiciye merak unsurunu dibine kadar veriyor. Filmin oyuncu kadrosu tam olarak yıldızlar geçidi; Peter Dinklage, Elle Fanning, Charlotte Gainsbourg ve Paul Giamatti. Bu dörtlü haricinde başka herhangi bir oyuncunun olmaması da ayrı bir merak uyandırıyor.

Filmin vizyon tarihi ABD için 21 Eylül 2018 olarak belirlenmiş durumda. Türkiye de vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.