RUGRATS 14 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR

RUGRATS 14 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR


TV dizisi ve uzun metraj bir filmle


Hafta sonları sabahın köründe uyanıp bir heyecanla TV’yi açmamıza sebep olan Nickelodeon‘ın, yaşıtlarımız arasında mutlaka bilinen dizisi Rugrats, 14 sene sonra geri dönmeye hazırlanıyor.

rug

En son bölümü 14 yıl önce yayınlanan dizinin, kaldığı yerden devam ettirileceği yeni bir sezon ve bir uzun metraj filmle geri döneceği açıklandı. 1991 ve 2004 yılları arasında devam eden dizinin, üç tane de uzun metrajlı spin-off filmi yapılmıştı. Gelecek sene yayınlanmaya hazırlanılan dizi için kanal, yapımcılara 26 bölümlük bir sipariş verdiğini açıkladı. Eski karakterlerden Tommy, Pickles, Chuckie ile ikizler Phil ve Lil‘in hepsinin yeni sezonda olacağı söylenen yapımın, yazar ve yapımcı kadrosu da Arlene Klasky, Gábor Csupó ve Paul Germain‘den, yani orijinal kadrodan oluşuyor. Nickelodeon kanalının yöneticisi yaptığı açıklamada “Günümüz çocuklarını TV tarihinin en çok tanınan bebekleriyle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Nostalji rüzgarlarına, saçlarına aklar düşmeye başlayan 80’ler sonu 90’lar başı çocuklarının özlem duyduğu şu günlerde, Rugrats’i geri döndürmek harika bir hareket olmuş. Dizi için net bir yayın tarihi verilmese de 2019 senesi içerisinde bizlerle buluşacağı söyleniyor. Yeni çekilecek uzun metraj filmin ise hem CGI, hem de canlı insanlarla çekileceği söyleniyor. Verilen vizyon tarihi ise 13 Kasım 2020.