SACHA BARON COHEN YENİ FİLMİ İÇİN TRUMP’I GÖZÜNE KESTİRDİ

SACHA BARON COHEN YENİ FİLMİ İÇİN TRUMP’I GÖZÜNE KESTİRDİ


Trump University


Komedi dünyasının kendine has mizah anlayışıyla bol bol mindfuck yaşatan Sacha Baron Cohen, yeni filmin için ABD Başkanı Trump’ı gözüne kestirdi.

Borat, Bruno ve Ali G. gibi karakterlerin arkasındaki Cohen, kişisel Twitter hesabından “A message from your President Donald Trump on Independence Day” başlıklı bir video yayınlayarak yeni filmiyle ilgili ilk ipuçlarını paylaştı. Trump’ın daha önce de kendisiyle uğraşan hatta filmlerinde yer aldığı Cohen çin söylediği “Keşke onu yumruklayabilsem. Umarım bir komedi okuluna gidip adam gibi bir eğitim alır.” diye başlayan konuşmasını montajlayıp mini bir trailer haline getiren Cohen, Trump’ın söylediği gibi bir eğitim almaya başlayacağının sinyalini veriyor. Ama bu eğitim komedi üzerine değil Trump olmak üzerine olacak.

160524200805-ali-g-donald-trump-moos-erin-pkg-00015601

Nasıl sıfırdan Trump olunur tarzı bir eğitim vereceğini düşündüğümüz ve isminin de Trump University olduğunu tahmin ettiğimiz filmle ilgili başka bir detay paylaşmayan Cohen, başına bela açacağı yeni bir filmle beyaz perdede görmeyi merakla bekliyoruz.