TAME IMPALA VE ARCTIC MONKEYS BİRLİKTE ŞARKI YAPAR MI?

TAME IMPALA VE ARCTIC MONKEYS BİRLİKTE ŞARKI YAPAR MI?


Cevap Kevin Parker'dan


Tame Impala‘nın ta kendisi Kevin Parker, Matt Wilkinson‘ın Beats 1‘daki radyo programına konuk oldu ve yaptığı açıklamalarla herkesi heyecanlandırmayı başardı.

kevo

Kevin Parker yaptığı açıklamada ”Geçtiğimiz gün menajerimle konuşuyordum ve ona şu soruyu sordum; ‘Eğer Glastonbury‘de bir kez daha çalarsak ne olur?’ Çünkü The Other Stage‘in headliner’ı olma ihtimalimiz vardı” dedi ve ekledi ”Ama biz daha önce Pyramid Stage‘in tadını aldık, ordaki hava ve ortam çok güçlüydü, eğer orada headliner olursak konfeti ve lazer miktarını ikiye katlamamız gerekecek”. Daha önce iki grubun da birbirlerine hayran olduğunu açıklaması üzerine, Arctic Monkeys hakkında sorulan sorulara ”Onunla (Alex Turner) daha önce hiç çalışmadık ve ben yeni şeylere her zaman açığım, onun gibi biriyle daha önce çalıştığımı sanmıyorum.” dedi. Son Arctic Monkeys albümü, Tranquility Base Hotel & Casino‘yla ilgili ise ”bu sıralar pek fazla müzik dinlemeye fırsat bulamıyorum ama Cam’in (Cameron Avery, hem Arctic Monkeys hem de Tame Impala’nın canlı şovlarında çalan gitarist) böyle bir işin içinde bulunması harika, onunla gurur duyuyorum.” diyerek röportajı sonlandırdı.

Glastonbury 2019 için konuşulan line-up’ta aşmış isimler bulunuyor. Festivalin yaptığı açıklamada ”İngiliz olmayan bir kadın sanatçı” olacağı söylendi. Şu an için en büyük aday Madonna deniyor. Madonna’nın yanı sıra, efsane slotunda Paul McCartney en büyük aday. Kendrick Lamar, ABBA, Arctic Monkeys, The Cure, Fleetwood Mac, Taylor Swift ve Oasis şu an için konuşulan isimler. İsimler çok büyük olsa da hepsini bir araya toplayabilecek 2-3 festivalden bir tanesi Glastonbury.