WHAT WE DO IN THE SHADOWS’UN SPIN-OFF DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN

WHAT WE DO IN THE SHADOWS’UN SPIN-OFF DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN


Wellington Paranormal


What We Do In The Shadows ve Thor’un son filmi Thor: Ragnarok‘tan tanıdığımız Yeni Zelandalı oyuncu-yönetmen Taika Waititi‘nin ses getiren vampir filminin spin-off’u Wellington Paranormal‘dan ilk fragman geldi.

taika

Wellington Paranormal, What We Do In The Shadows’un aksine bir TV dizisi olarak karşımıza çıkacak. Doğaüstü olayları araştıran bir polis ekibini anlatan projede Waititi, daha önce de birlikte çalıştığı Jemaine Clement‘le tekrar buluşuyor. What We Do In The Shadows’un oyuncu kadrosunu koruyan yapımda Clement’in yanı sıra Karen O’Leary ve Mike Minogue da bulunuyor.

Bir diğer yandan Waititi, What We Do In The Shadows’un farklı bir versiyonunu dizi olarak yapmaya hazırlanıyor. 10 bölümlük bir dizi anlaşması yapıldı ve dizi New York’ta yaşayan üç vampirin hayatlarına odaklanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Natasia Demetrioyu ve Matt Berry bulunuyor. Waititi ve Clement, bu diziden sonra bir başka projede daha birlikte çalışmaya hazırlanıyor: We’re Wolves. Bu projede ise Yeni Zelandalı ”kurt adamlar”ın hayatlarına göz atacağız. Şüphesiz ki son dönem Hollywood ve dünya sinema sahnesinin en enteresan adamlarından biri olan Waititi’nin bu projelerde neler yapacağı büyük merak konusu.

Wellington Paranormal, 11 Temmuz‘da yayına girecek.

welo