2018 SONBAHAR SEZONUNUN EN ÇOK BEKLENEN FİLMLERİNDEN GÖRSELLER

2018 SONBAHAR SEZONUNUN EN ÇOK BEKLENEN FİLMLERİNDEN GÖRSELLER


64 yeni görsel


Enteraintment Weekly‘nin her sezon merakla beklenen filmlerinden paylaştığı ilk kareler yayınlandı. 2018 Sonbahar sezonunun en çok beklenen ve mutlaka izlenilmesi gereken filmlerinden tam 64 yeni görsel geldi.

SUSPIRIA

Merakla beklenen yeni Predator, Lady Gaga ve Bradley Cooper‘ı buluşturan romantik müzikal A Star Is Born, Rami Malek‘in Freddie Mercury biyografisi Bohemian Rhapsody, Luca Guadagnino’nun 152 dakika uzunluğundaki yeni model Suspiria‘sı, Damien Chazelle‘in yönetmenliğinde Ryan Gosling‘li Ay’a gidiş macerası First Man, bu filmler arasında.

Bitti mi? Bitmez

Filmlere kaldığımız yerden devam edecek olursak belki de senenin en çok merak edilen ve üzerine tartışılan filmi Sony yapımı Tom Hardy‘li Venom, Matthew McConaughey‘li gerçek bir dolandırıcılık ve CIA muhbirliği hikayesi olan White Boy Rick ve kendisine Anne Hathaway‘in eşlik ettiği gizemli gerilim Serenity, Step Brothers‘ın eğlenceli ve komik ikilisi John C. Reilly ve Will Ferrell‘ın Sherlock Holmes uyarlaması Watson & Holmes ve toplamda 64 film olmak üzere önümüzdeki ayların en çok merak edilen filminden görseller paylaşıldı.

First ManRyan Gosling

The Predator

A STAR IS BORN

Venom

Bohemian Rhapsody

Bu kadar filmin arasından sizin merak ettiğini hangisiyse fotoğrafları görmek için sizleri buraya alalım.