CHILLING ADVENTURES OF SABRINA’DAN İKİ YENİ GÖRSEL

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA’DAN İKİ YENİ GÖRSEL


Sabrina, bu sefer ürkütecek gibi duruyor


90’larda TV’de izlediğimiz sevimli cadı Sabrina‘nın, Netflix tarafından hayata geçirilen yeni versiyonu Chilling Adventures of Sabrina‘dan iki yeni görsel paylaşıldı.

sabri

Daha önce bu yeni Sabrina’nın eski halinden farklı olacağını, daha karanlık ve daha ürkütücü olacağını söylemiştik. Yapımcılar bu yeni dizinin The Exorcist ve Rosemary’s Baby gibi korku klasiklerinin izinden gideceğini söylemişti. Diziden yayınlanan iki yeni kare de bu açıklamaları doğrular nitelikte. Sabrina, bu yeni dizide güçlerini dünyayı, ailesini ve arkadaşlarını tehdit eden kötü ruhlar, şeytani yaratıklar ve kara büyücülere karşı kullanacak. Mad Men‘den tanıdığımız Kiernan Shipka‘nın Sabrina’yı canlandıracağı dizide, kendisini bu karelerde ilk kez Sabrina olarak görüyoruz.

Dizinin yapımcıları ve senaristleri arasında orijinal çizgi romanın yazarı ve Archie Comics kreatif direktörü Roberto Aguirre-Sacasa da bulunuyor. Sabrina’nın teyzesi Zelda‘yı Homeland‘den tanıdığımız Miranda Otto oynarken diğer teyzesi Hilda‘yı ise Wonder Woman‘da izlediğimiz Lucy Davis canlandıracak.

Dizi, Cadılar Bayramı’ndan birkaç gün önce, 26 Ekim‘de yayınlanacak.

sabrin