CHRIS HEMSWORTH RUSSO KARDEŞLERİN YENİ FİLMİNDE BAŞROL

CHRIS HEMSWORTH RUSSO KARDEŞLERİN YENİ FİLMİNDE BAŞROL


Kardeşlerin yolu Thor'la bir kez daha kesişiyor


Captain America: Winter Soldier, Civil War ve Avengers: Infinity War‘un yönetmeni Joe ve Anthony Russo‘nun senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği filmleri Dhaka‘da başrolü kardeşlerin önceki filmlerinden tanıdıkları bir isim kaptı: Chris Hemsworth

chris

Bir yandan Avengers: Infinity War’un muhteşem başarısından sonra hemen filmin ikinci bölümü için hazırlıklara başlayan Russo Kardeşler, diğer yandan da Netflix için bir suç filmi yapma hazırlığındalar. İkili, filmi yönetmeyecek olsa da senaryosunu kaleme alacak ve filmin yapımcı koltuğunda oturacaklar.

Avengers’tan tanıdıkları Thor Chris Hemsworth‘ü başrole koyan kardeşler, filmin yönetmen koltuğunu ise Sam Hargrave‘e emanet ediyor. Hargrave de Hemsworth gibi ikilinin daha önce birlikte çalıştıkları bir isim. Russo’ların ilk yönettiği Captain America filmi Winter Soldier’da, Captain Chris Evans’ın dublörü olan Hargrave, ikinci film Civil War’da koreografi direktörü oldu. Avengers: Infinity War’da ise yönetmen yardımcılığına getirilerek kariyer basamaklarını hızlıca tırmandı. Şimdi ise ilk yönetmenlik denemesini, arkasında çok sağlam iki isim ve kamera önünde ise güzel bir kadroyla yapacağa benziyor.

Film, Hemsworth tarafından canlandırılan bir adamın, küçük bir kızılderili çocuğu kurtarmasıyla birlikte gelişen olayları aksiyon dozu yüksek bir şekilde anlatacak. Netflix, henüz film için herhangi bir yayın tarihi açıklamış değil.