DANNY BOYLE’UN BOND FİLMİNDEN AYRILIŞI SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

DANNY BOYLE’UN BOND FİLMİNDEN AYRILIŞI SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI


Bond 25'te sular durulmuyor


Trainspotting ve Shallow Grave gibi filmlerin usta yönetmeni Danny Boyle‘un yeni James Bond filmi Bond 25 filminden yaratıcılık eksikliği, kötü adam seçiminde anlaşılamaması ve James Bond’un öldürülmesinin istenmesi sebebiyle filmden ayrıldığı açıklandı.

daniel

Danny Boyle’un, Daniel Craig‘li son Bond filmi olacak Bond 25’i yöneteceği açıklandığında, sinema severlerden farklı tepkiler gelmişti. Danny Boyle ve James Bond filmlerinin tarzlarının birbirlerine uyup uymayacağı merak konusuydu. Son gelişen olaylardan sonra bu merak hiçbir zaman giderilemeyecek gibi gözüküyor.

Danny Boyle’un, önce Bond filminin yönetmenliğini ”kreatif ve yaratıcılığın eksikliği”nden dolayı bıraktığını açıklaması ve arkasından hem kötü adam seçiminde anlaşılamaması hem de Daniel Craig’in Bond’u canlandıracağı bu son filmde James Bond’un öldürülmesi ve böylece Craig’in seriye dramatik bir şekilde veda etmesinin planlanmasının çok saçma ve gülünç olduğunu söyleyerek ayrıldığı söyleniyor. Danny Boyle, daha önce 2012 Londra Olimpiyatları için Daniel Craig ve Kraliçe Elizabeth’in bulunduğu kısa bir tanıtım filmi çekmişti.

Şu an için yeni yönetmenin kim olacağı belli değil. Açıklanan aday isimler de bulunmamakta. Bu son gelişmelerle birlikte filmin 2019’da planlanan vizyon tarihinin de biraz daha ileriye atabileceği konuşulanlar arasında.