ERIC BANA DIRTY JOHN OLMAYA HAZIRLANIYOR

ERIC BANA DIRTY JOHN OLMAYA HAZIRLANIYOR


Eric Bana'dan hiç kötü adam olur mu?


Eski Hulk ve Truvalı Hector Eric Bana, Bravo kanalının gerçek bir suç hikayesini anlatacağı yeni dizisi Dirty John‘da başrol olmaya hazırlanıyor. Bana’ya başrolde eşlik edecek isim ise Amerikan TV dünyasının popüler ismi Connie Britton.

ericbana

Dizi, L. A. Times yazarı Chris Goffard‘ın, “Dirty” John Meehan isimli dolandırıcı bir adam ve ona aşık olan Debra Newell isimli bir kadın hakkında yaptığı haber ve podcast’lerini anlatacak. Dizide, iki kızı olan bekar bir anne ve iç mimar olan Debra Newell’ın ilişkiye başladıktan sonra öğrendiği sırlar ve kendisi ile kızlarının tehlikeye girebileceği şok edici gerçekler anlatılacak.

Dizide Bana ve Britton’a eşlik edecek iki kız kardeş olarak Ozark‘tan hatırlayacağımız Julia Garner ve Atonement, Malefice gibi filmlerden tanıdığımız İngiliz Juno Temple yer alıyor. Dizinin yapımcı kanalından yapılan açıklamada, Bravo’nun kendilerinden direkt olarak iki sezon istediğini ama şu an için ikinci sezonun hikayesinin belli olmadığını ve Dirty John ayarında, kaliteli bir hikaye arandığı söylendi.