GAME OF THRONES KADROSUNDAN FİNAL AÇIKLAMALARI

GAME OF THRONES KADROSUNDAN FİNAL AÇIKLAMALARI


Heyecanlandık bekliyoruz


Bütün dünyayı ortak bir konuda buluşturmayı başarabilen seri Game of Thrones‘un uzun zamandır beklenen final sezonuyla ilgili dizinin oyuncularından açıklama geldi: ”Aklınızı yitireceksiniz.”

2016_GAMEOFTHRONES_JAIMLANNISTER_250116.article_x4

Dizinin yeni sezonunun 2019’un ilk yarısında yayınlanması beklenirken, yeni sezonda neler olacağı, tahta kimin oturacağı, Nightwalker’ların insanlara neler yapacağı ve daha birçok olayın nasıl bir sonuca varacağını kimse bilmiyor. Dizinin oyuncuları hariç. Oyuncular ve set çalışanları büyük final sezonunun 6 bölümünü çekmeyi bitirdiler ve bazı oyuncular neler olacağını bildikleri için sosyal medya üzerinden dizinin hayranlarıyla resmen eğleniyor.

Dizinin ilk 3 sezon nefret edilen, ardından gelen 4 sezonunda ise acıma duygusuyla birlikte gelen sevme hissini bize yaşatan, ablasını gereğinden çok seven, sarışın prensimiz Sir Jaime Lannister’ı canlandıran Danimarkalı aktör Nikolaj Coster-Waldau, The Wrap sitesine verdiği röportajda, senaryoyu ilk okuduğunda dizinin yapımcıları D. B. Weiss ve David Benioff‘a ”Bundan daha iyisini yapamazdınız” diye bir mesaj attığını söylüyor. Açıklamasına devam Waldau: ”Uzun yıllardır bu işin içerisindeyim ve işin nasıl ve nereye varacağını uzun süreler düşündüm. Senaryoyu okuduğumda hiç beklemediğim, şok edici ve çok sürpriz gelişmelerle karşılaştım ama bunların hiçbiri boş değil. Senaryo, kafalardaki soru işaretlerini harika bir biçimde dolduruyor. Kocaman bir puzzle gibi bütün parçalar çok net bir şekilde birbirine oturuyor” diyor.

Bir diğer açıklama da Daenerys Targaryen’ın sağ kolu Missandei’yi canlandıran Nathalie Emmanuel‘den. Emmanuel, Hindustan Times sitesine yaptığı açıklamada, yıllardır yükselen ve oluşturuan birçok karakter ve onların hikayelerinin final sezonunda çok tatmin edici bir şekilde bir sonuca varacağını söylüyor ve ekliyor: ”İnsanların final bölümünü izlediğinde akıllarını yitireceklerini düşünüyorum.”

Bakalım gerçekten de final bizi, oyuncuların açıkladıkları kadar tatmin edecek mi? Aklımızı yitirecek miyiz? Bunun için yaklaşık olarak bir sene daha beklememiz gerekiyor.