IRON FIST’İN İKİNCİ SEZONUNDAN YENİ FRAGMAN

IRON FIST’İN İKİNCİ SEZONUNDAN YENİ FRAGMAN


Iron Fist ikinci şansı doğru kullanabilecek mi?


İlk sezonuyla beklentilerin çok altında kalan ve oldukça kötü eleştiriler alan Netflix/Marvel ortak yapımı Iron Fist‘in ikinci sezonundan yeni fragman geldi.

iron

İlk sezonu bittikten sonra ikinci sezonunun yapılıp yapılmayacağı bile belli olmayan Iron Fist’in ikinci sezonu açıklandığında insanlar çok şaşırmıştı çünkü ilk sezon epey kötü eleştirilere maruz kalmıştı. Yazar kadrosunda yapılan değişiklikler ve ikinci sezonu, ilk sezondan tamamen farklı bir kadronun yazmasıyla Netflix, Iron Fist’e bir şans daha tanıdı. Şimdi ise ilk sezonu izleyip kaybettiği onca zamanı telafi etmek isteyen insanlar, ikinci sezona bir şans verir mi onu bilemiyoruz.

İkinci sezonun yeni yayınlanan fragmanından anladığımız kadarıyla ilk sezona göre biraz daha toparlamış gibi duruyor. Bunun yanı sıra İkinci sezonda oldukça fazla kung-fu izleyeceğiz gibi gözüküyor ki bu yüksek kalite aksiyon sahneleri dizinin izlenmesini yukarı çekmek için akıllıca bir hamle olarak yorumlayabiliriz. Bir de tabi yeni eklenen karakterler var. İngiliz aktör Sacha Dhawan yeni sezonda Davos aka Steel Serpent olarak karşımıza çıkıyor.

Iron Fist’in geçmişine ve geçmişten kalan hesaplaşmalarını izleyeceğimiz ikinci sezon 7 Eylül’de Netflix’te.