JACK NICHOLSON TONI ERDMANN YENİDEN ÇEVRİMİNDEN AYRILDI

JACK NICHOLSON TONI ERDMANN YENİDEN ÇEVRİMİNDEN AYRILDI


Filmde işler pek yolunda gitmiyor


2016 yılının en çok konuşulan filmlerinden biri olan, Cannes‘da Altın Palmiye için yarışan, Fipresci ödülüyle evine dönen Alman yapımı Toni Erdmann‘ın Amerikan yeniden çevriminde rol alacak Jack Nicholson‘dan kötü haberler var.

jack

Kariyerinde başarı basamaklarını tırmanmak için çabalayan ve Bükreş’te yaşayan orta yaşlı Alman bir kadının, babasının yanına tatile gelmesiyle hayatında gerçekleşen enteresan, komik ve hüzünlü olayları izlediğimiz Toni Erdmann’ın yeniden çevriminde Kristen Wiig ve Jack Nicholson, baba ve kızı oynayacaktı. Son gelen haberlerde Jack Nicholson’ın prodüksiyondan ayrıldığı açıklandı. Kirsten Wiig, hala filmin kadrosunda bulunurken Nicholson’ın yerine kimin geçeceği şu an için belli değil.

Filmde daha önce, Girls dizisinin yazar ikilisi Lena Dunham ve Jenni Konner da senarist kadrosundan ayrılmışlardı. Başarılı mini seri Olive Kitteridge ve The Kids Are All Right filmini yöneten Lisa Cholodenko, projeyi hem yazıp hem de yönetecek.

Diğer yandan Paramount Pictures‘ın prodüksiyon ekibini filmin hızlıca bitmesi için zorladığı söyleniyor. Uzun süredir box-office’te başarılı olacak bir film bulamayan Paramount, Yabancı Dilde En İyi Film Oscar  ve Altın Küre ödülüne aday olan bu filmden büyük işler bekliyor. Kısacası filmin üzerinde, başarılı Avrupa ve Asya filmlerinin yeniden çevrilmemesi için çalışan sinema tanrılarının kara bulutları dolaşıyor.