KING OF THIEVES’TEN YENİ BİR FRAGMAN YAYINLANDI

KING OF THIEVES’TEN YENİ BİR FRAGMAN YAYINLANDI


İngiltere tarihinin en büyük soygunu


King of Thieves, bu sene vizyona giren Ocean’s 8 tarzı bir soygun filmi ama tek farkı kadrosunda Micheal Caine, Jim Broadbent ve Michael Gambon gibi veteran İngiliz oyuncuları barındırması. Yani kısacası Ocean’s 88 diyebiliriz.

kings

King of Thieves, İngiltere tarihinin en büyük soygunu olan Hatton Garden soygununun gerçek hikayesini anlatıyor. 2015 yılında yapılan bu soygundan çalınan mücheverlerin değerinin 200 milyon pound‘a kadar çıktığı söyleniyor.

Filmin kadrosu ise usta İngiliz isimlerle dolu: Michael Caine, Jim Broadbent, Michael Gambon, Ray Winstone ve Tom Courtenay‘e, ekibin en genç ismi olarak Daredevil ve Boardwalk Empire‘dan hatırlayacağımız Charlie Cox eşlik ediyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda The Theory of Everything ve Man on Wire‘dan tanıdığımız James Marsh oturuyor.

Senaryosunu ise Mindhunter ve The Long Firm dizileri ile The Road filminin senaristi Joe Penhall yazıyor. Film hem yazar, hem yönetmenlik, hem de oyuncu kadrosu olarak oldukça göz dolduruyor. Fragmandan da aldığımız izlenim filmin oldukça eğlenceli ve kaliteli olduğu yönünde.

Filmin vizyon tarihi İngiltere için 14 Eylül, ülkemiz için şu an belirlenen bir vizyon tarihi yok.

king of thieves