NETFLIX’İN FANTASTİK DİZİSİ THE INNOCENTS’TAN YENİ FRAGMAN

NETFLIX’İN FANTASTİK DİZİSİ THE INNOCENTS’TAN YENİ FRAGMAN


Standart hikaye, farklı yorum


Netflix‘in bu ay sonunda yayınlayacağı 8 bölümlük fantastik bilim kurgusu The Innocents‘tan yeni bir fragman yayınlandı.

soca

Dizi, baskıcı ailelerinden kurtulmak için birlikte kaçmaya karar veren iki kardeşi temeline alıyor. Bu kardeşlerden birinin shapeshifting yani şekil, biçim değiştirme özelliği var. İşte dizinin fantastik kısmı burada devreye giriyor. Kardeşlerden bir tanesi başka insanların şeklini alabiliyor. Bundan sonrasında tabii ki de peşlerinde, onlara yardım etmek isteyen iyi insanlar ve onların bu özelliklerinden yararlanmak veya onları yok etmek isteyen kötü insanlar göreceğiz.

Netflix, The End of the F***ing World‘le yakaladığı ergen, genç kaçış hikayesi başarısını tekrar yakalamak istiyor gibi görünüyor ama bu sefer kaçış hikayesini farklı bir yorumla karşımıza çıkarıyor. Dizinin başrollerinde L. A. Confidential, Memento ve Rover gibi filmlerde izlediğimiz ünlü aktör Guy Pearce‘la birlikte daha kariyerlerinin başında olan iki genç isim Sorcha Groundsell ve Percelle Ascott bulunuyor.

Dizi, 24 Ağustos’ta tüm bölümleriyle Netflix üzerinden izlenebilecek.

inopost