QUENTIN TARANTINO KADROYU GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

QUENTIN TARANTINO KADROYU GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR


Roman Polanski'yi kim oynacak?


Once Upon a Time in Hollywood‘un kadrosu genişlemeye devam ediyor. Ekibe son olarak Roman Polanski‘yi canlandıracak Polonyalı aktör Rafal Zawierucha dahil oldu.

rafa

Tarantino’nun 1960’lar Hollywood’unda debelenen bir aktör ve onun dublörü üzerinden yürüteceği hikayede, Charles Manson tarikatının işlediği Roman Polanski‘nin eski karısı Sharon Tate ve arkadaşlarının cinayetleri de filmde yer alacak. Bu cinayetlerin filmde yer alması demek filmde Roman Polanski’yi de göreceğiz anlamına geliyor. Tarantino da uzun arayışlar sonucunda Polanski rolünü gerçek bir Polonyalı’ya emanet etmeye karar verdi.

Brad Pitt, Leo DiCaprio, Margot Robbie ve Al Pacino gibi süper ünlü yıldız isimler ve Zoë Bell, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Timothy Olyphant, James Marsden gibi isimlerden sonra filmin yıldızlarla dolu kadrosuna eklenen son isim Rafal Zawierucha oldu. Zawierucha’nın daha önce herhangi bir Hollywood hatta İngilizce oyunculuk tecrübesi bulunmuyor. Bakalım bize nasıl bir Roman Polanski portresi izletecek.

Filmin vizyon tarihi 26 Temmuz 2019.