RALPH BREAKS THE INTERNET: WRECK IT RALPH 2’DEN YENİ FRAGMAN

RALPH BREAKS THE INTERNET: WRECK IT RALPH 2’DEN YENİ FRAGMAN


Macera tam kadro devam ediyor


Walt Disney’in ilkini 2012’de çektiği, başına iyi niyeti ve saflığı yüzünden türlü belalar açan Ralph karakterinin macerasını anlatan filmin ikinci raundu Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2’dan yeni bir fragman geldi.

wreckitralph

Gal Gadot‘nun seslendirdiği karakter yeni karakterimiz Shank‘a merhaba dediğimiz fragmanda; Shank, Ralph ve Vanellope ile Fast & Furious tarzı sert bir araba yarışına giriyor. Ayırca Kelly MacDonald‘ın seslendirdiği Merida da son fragmanda kendine yer buluyor. Bu macerasında bir modem aracılığıyla internetin, evet bildiğimiz internetin içine giren ve dış dünyada olduğu gibi yine başına binlerce bela açan Ralph’a bir kez daha John C. Reilly sesiyle hayat veriyor. Ralph’ın başına açtığı dertlerden uyarmakla görevli suç ortağı Vanellope von Schweetz ise tekrar Sarah Silverman’a emanet.

İkilinin bir yandan internetin derinliklerinde ilerleyip bir yandan da bozdukları her şeyi tamir edip geri dönüş yolunu aradıkları Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2, 9 Mart’ta vizyona girecek. Fragmanı da hemen burada.