SEXY BEAST’İN FİLMDEN ÖNCEKİ HİKAYESİ TV’YE DİZİ OLUYOR

SEXY BEAST’İN FİLMDEN ÖNCEKİ HİKAYESİ TV’YE DİZİ OLUYOR


Paramount TV hazırlıklara başladı


2000 tarihli İngiliz suç filmi Sexy Beast prequel’i televizyona dizi olmaya hazırlanıyor. Paramount TV, seri üzerinde çalışmalara başlamış bile.

ben

Radiohead, Massive Attack, Nick Cave & The Bad Seeds, Jamiroquai, Blur, Richard Ashcroft ve The Dead Weather gibi grupların videoları için kamera arkasına geçmiş; beyaz perdede ise Birth ve Under the Skin gibi filmlerden tanıdığımız orijinal filmin yönetmeni Jonathan Glazer‘ın şu an için projede olup olmayacağı bilinmiyor. Diğer yandan filmin şaha kalkan oyuncu kadrosunda bulunan Sir Ben Kingsley, Ray Winstone ve Ian McShane hakkında da bir açıklama yapılmış değil. Prodüksiyon şu an için başlangıç noktasında diyebiliriz. Senarist olarak ise TV’nin veteran yazarlarından, The Sopranos‘un senaristi Michael Caleo projeye dahil oldu.

Film, emekli olmuş ve İspanya’ya taşınmış ünlü bir mafya babasının, başka bir emekli olmuş suçlu kasa açıcısının, başka bir suç baronuyla yapacağı iş için onu emeklilikten geri çağırmasını anlatıyor. Oldukça karışık görünse de film aksiyon ve suç sinemasının klasiklerinden biri. Sir Ben Kingsley’nin bu filmdeki Don Logan rolüyle Oscar’a aday olduğunu da hatırlatalım.

TV projesi ne zaman hayata geçer onu kestirmek şu an çok güç. Biz de o sırada orijinal filmi birkez daha izleyerek, hafızalarımızı tazeyelebiliriz.