SONY BLACK CAT’E YENİ BİR SPIN-OFF YAPMAYA HAZIRLANIYOR

SONY BLACK CAT’E YENİ BİR SPIN-OFF YAPMAYA HAZIRLANIYOR


Spider-Verse'de işler çok karışık


Sony, haklarını elinde bulundurduğu ve yaratmak istediği kendi Spider-Man evreninden daha bir film bile çıkartamamışken, birçok değişiklik yaparak, kafası karışık bir görüntü çiziyor. Daha önce açıklanan Silver & Black‘in spin-off filmi an itibariyle sadece Black Cat‘e döndürülmüş durumda.

black

Sony, haklarını elinde tuttuğu Spider-Man‘in suyunu, planladığı spin-off’larla çıkarmaya hazırlanıyor. Ekim’de vizyona girecek Venom, Spider-Verse‘ün ilk filmi olacak. Daha önce açıklanmış olan Silver & Black değişime giderken, Koreli Amerikan süper kahraman Silk‘in prodüksiyonu çok ağır bir şekilde de olsa şu an için devam etmekte. Black Cat‘in solo filmine dönen Silver & Black‘in baş kahramanı Felicia Hardy, yarı anti hero, yarı kötü adam, soyguncu/femme fatale bir karakter. Peter Parker‘ı etkileyip, aklını çelmeye çalışan bir karakter. Aynı durum ve özellikler Silk için de geçerli.

Columbia Pictures‘ın baş yöneticisi Sanford Panitch yaptığı açıklama da Black Cat’in kendi filmine sahip olacak kadar geniş ve kaliteli bir hikayeye sahip olduğunu söyledi. Ayrıca Spider-Man‘in kendi içerisinde oldukça farklı ve çeşitli kahraman ve kötü adamlara sahip olduğunu ekleyip, Spider-Verse‘ü genişleterek birçok film yapacaklarının sinyallerini de vermiş oldu. Filmin yönetmeninde şimdilik bir değişiklik yok. Silver & Black için de seçilmiş olan Gina Prince-Bythewood, solo Black Cat filminin de şimdilik başındaki isim.

Black Cat veya Silk için pre-prodüksiyon çalışmaları başlamış olsa da Sony’nin bilerek acele etmediği ve bütün bu spin-off’ları Venom‘un başarısının belirleyeceği herkes tarafından konuşulan da bir gerçek.