STAN & OLLIE’DEN İLK GÖRSEL PAYLAŞILDI

STAN & OLLIE’DEN İLK GÖRSEL PAYLAŞILDI


Komedi üstatlarına saygı duruşu


Jon S. Baird’in gözünden izleyeceğimiz komedi efsaneleri Laurel & Hardy’nin hikayesi, Stan & Ollie‘den ilk görsel paylaşıldı.

stano

James McAvoy‘lu Filth‘ten tanıdığımız yönetmen Jon S. Baird; Steve Coogan ve John C. Reilly ikilisiyle yeni bir Laurel ve Hardy yaratmış. Geçen hafta yayınlanan ilk posterden sonra şimdi de setten bir fotoğraf yayınlandı. Paylaşılan fotoğrafta Steve Coogan ve John C. Reilly ikilisini, Laurel & Hardy kılığında görüyoruz. Film, ikilinin kariyerlerinin son dönemine odaklanacak ve 1953 yılında Britanya’nın farklı salonlarında yaptığı elveda turunu anlatacak.

İkilinin her zaman birlikte çalışmaktan keyif aldıkları, ölene kadar ortaklıklarını sürdürmek istedikleri ama geçmişlerinden gelen bazı kötü durumların peşlerini bırakmadığı ve yaşadıkları sağlık sorunları gibi normal yaşantılarında yaşadıkları sıkıntıları bize izletecek. İkilinin eşleri Lucille ve Ida rollerinde yine Filth‘ten hatırlayacağımız Shirley Anderson ve Goliath‘tan tanıdığımız Nina Arianda‘yı izleyeceğiz.

Film ilk gösterimini IBF Londra Film Festivali’nin kapanışında yapcak ve sonrasında vizyona önümüzdeki yıl 1 Ocak‘ta girecek.