SUSPIRIA’DAN DAKOTA JOHNSON VE TILDA SWINTON’LI SAHNE

SUSPIRIA’DAN DAKOTA JOHNSON VE TILDA SWINTON’LI SAHNE


Soğuk, ürpertici ve stresli


Belki de senenin, daha izlenmeden en çok konuşulan ve beklenti yaratan filmi olan Suspiria‘dan başrol Dakota Johnson ve Tilda Swinton’ın içerisinde bulunduğu yeni bir sahne paylaşıldı.

sus

Yayınlanan sahnede, dans öğretmeni Tilda Swinton tarafından genç dansçılarımız Dakota Johnson ve Mia Goth’a verilen bazı dans direktiflerini dinliyoruz. Arkasından Dakota Johnson, gergin ve stresli bir ambiyansta özgürce doğaçlama yapıyor ve bu sırada şeytani bir güç tarafından zorlanıyor gibi gözüküyor. Filmin ambiyansı, prodüksiyon dizaynı ve sanat yönetimi enfes gözüküyor. Soğuk, ürpertici ve stresli ambiyans, Thom Yorke‘un soundtrack’leriyle de desteklenince, izlerken buz gibi kaskatı kesileceğimiz bir yapım ortaya çıkması kuvvetle muhtemel.

Müziklerini Thom Yorke’un hazırladığı Suspiria’nın kadrosunda Dakota Johnson, Chlöe Grace Moretz, Mia Goth ve Tilda Swinton yer alıyor. Dario Argento’nun 1977 tarihli kült filmini, Call Me By Your Name’le 2017’ye damgasını vuran Luca Guadagnino’nun devraldığı yapım, 2 Kasım’da vizyona girecek.