SUSPIRIA’NIN DEVAM FİLMLERİ GELEBİLİR

SUSPIRIA’NIN DEVAM FİLMLERİ GELEBİLİR


Top artık Tilda Swinton'da


Son iki haftadır sıklaşan paylaşımlarla iyice heyecanlandığımız Suspiria’nın muhtemel devam ve spin-off filmlerinden ilginç haberler geliyor.

2380957.jpg-r_972_1500-f_jpg-q_x-xxyxx

Tartışmasız yılın en merak edilen filmi ödülünün sahibi olan Suspiria’nın yönetmeni Luca Guadagnino, ilk olarak filmin adını Suspiria: Part One olarak koymak istediğini ama filmin devamı getirmek konusunda kararsız olduğunu açıkladı. Madam Blanc, Helena Marcus ve Suzy Bannion’ın hikayelerinin de ana film kadar ilgi çekici olabileceğini düşündüğünü paylaşan Guadagnino, özellikle Madam Blanc’ın hikayesinin üstüne gitmek istediğini ve karakterin geçmişi üzerine çalışmak istediğini paylaştı.

Röportajın devamında bu konudaki tek engelin ise yeni uyarlamada Madam Blanc’ı canlandıran Tilda Swinton‘ın programının müsait olup olmadığı ya da projede yer alıp almak istemeyeceği olduğunu açıklayan Guadagnino, eğer Swinton’ın projeyi kabul etmesi halinde yeni film için biraz daha beklememiz gerekeceğini çünkü kendisinin uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu paylaştı.

Bir Suspria spin-off’u kadar Call Me By Your Name’in devam filminin de şu anda gelecek planları arasında olan Guadagnino, bakalım kafasındaki fikirleri hayata geçirebilecek mi? O günleri beklerken 2 Kasım’da vizyona girecek Suspiria’nın müzikleri Thom Yorke imzalı fragmanını tekrar izleyelim.