TERMINATOR’IN ORİJİNAL DEVAM FİLMİNDEN İLK GÖRSEL PAYLAŞILDI

TERMINATOR’IN ORİJİNAL DEVAM FİLMİNDEN İLK GÖRSEL PAYLAŞILDI


Gerçek bir devam filmi geliyor


80’ler ve 90’ların gerçek efsane serisi Terminator‘ın orijinal devam filmi olacağı açıklanan yeni Terminator’dan ilk görsel paylaşıldı.

termo

Çekimleri devam eden bu son Terminator filminin, Rise of the Machines, Terminator Salvation ve Terminator Genisys filmlerini yok sayarak, direkt olarak Terminator 2: Judgement Day’in devamı olacağı söyleniyor. Zaten yayınlanan görselde de gerçek Sarah Connor, yani Linda Hamilton‘ı da görüyoruz. Bu haber bizi oldukça heyecanlandırdı çünkü Terminator’ın yaratıcısı James Cameron‘ın da projenin yapımcısı olduğu açıklandı. Yönetmen koltuğunda ise 2016 yılı tarihli ilk Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller oturuyor.

Paylaşılan karede Linda Hamilton‘ın yanında son olarak Blade Runner 2049‘da izlediğimiz, Black Mirror bölümü San Junipero ve değeri pek anlaşılmayan dizi Halt and Catch Fire’de sevdiğimiz Mackenzie Davis ile Meksika’da robotlarla çıkan savaşın ortasında kalan, filmin ana karakteri olduğu söylenen Natalie Reyes yer alıyor. Diğer bilinen oyuncular ise Gabriel Luna, Diego Boneto ve tabii ki Arnold Schwarzenegger. İsimlerden ve filmin ana karakterinden anladığımız kadarıyla film yoğun olarak Meksika ve çevresinde geçecek. Daha önce Deadpool’la harika bir iş çıkartan Tim Miller, omuzlarına aldığı bu ağır yükle bakalım neler yapacak.

Film için net bir vizyon tarihi verilmese de en erken Kasım 2019 civarında izlenebileceği söyleniyor.