TOM HARDY’NİN AL CAPONE HALİNDEN İLK GÖRSEL YAYINLANDI

TOM HARDY’NİN AL CAPONE HALİNDEN İLK GÖRSEL YAYINLANDI


Fonzo


Hollywood’un belki de en revaçta ismi Tom Hardy‘nin, Al Capone‘un son dönemlerini canlandırdığı Fonzo isimli filmden ilk görsel yayınlandı.

tomi

Fonzo, Al Capone’un 47 yaşında, neredeyse 10 yıllık bir hapishane mahkumiyeti sonrasında yavaş yavaş bunama belirtileri göstermesi ve bu hastalıkla savaşmasını anlatacak Fonzo’dan paylaşılan görselde Tom Hardy‘ye yapılan makyaj; Hardy’yi Al Capone yerine orta sınıf bir Hollywood vampir filmindeki vampir çetesinin lideri gibi göstermiş. Filmde Capone’un, geçmişinin bir kabus gibi çöktüğü, kabusvari flashback’ler yaşadığı ve yavaş yavaş delirme sınırına gelmesini izleyeceğiz.

Tom Hardy’nin bu tarz bir rolü çok iyi oynayacağından hiç şüphemiz yok ama bu abartılı ve kötü görünen makyajla, oyunculuğa ve yansıtacağı ruh haline nasıl odaklanacağımız şu an için büyük bir merak konusu. Filmin yazarı ve yönetmeni, 2015 yapımı çekilmese de olurmuş, hatta daha da iyi olurmuş denilen Fant4stic filminin yönetmeni Josh Trank. Filmde Tom Hardy’ye eşlik edecek isimler arasında Matt Dillon, Linda Cardellini, Noel Fisher ve Twin Peaks‘in has adamı Kyle MacLahlan bulunuyor. Filmin soundtrack’leri ise Run The Jewels üyesi El-P‘ye emanet.

Filmin henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.