TRAVIS SCOTT’IN ALBÜM KAPAĞI DAVE LACHAPELLE’E EMANET

TRAVIS SCOTT’IN ALBÜM KAPAĞI DAVE LACHAPELLE’E EMANET


Astroworld


Kariyer basamaklarını kısa sürede büyük adımlarla tırmanan rapçilerden biri olan Travis Scott’ın yeni albümü Astroworld, bu cuma yayınlanıyor.

Albüm yayınlanmadan önce ABD’nin çeşitli noktalarında ortaya çıkan devasa altın rengi Travis Scott heykelciklerinin sırrı çözüldü. Scott’ın albüm kapağının bir parçası olduğu ortaya çıkan bu heykelcikler, aynı zamanda Astroworld albümünün kapak fotoğrafına referans veriyor. Moda ve reklam dünyasının başarılı fotoğrafçılarından Dave LaChapelle’in kamera başına geçtiği albüm kapağı (kapakları) ise dün itibariyle görücüye çıktı.

LaChappelle’in farklı farklı versiyonlarını çektiği dev heykelcik ve etrafında gelişen olayları gördüğümüz fotoğraflardan hangisinin tam olarak albüm kapağı olacağını ise henüz bilmiyoruz. Dave LaChapelle’in daha önceki işlerinden aşina olduğumuz kontrast ve karmaşanın hakim olduğu fotoğraflardan ikisi de son derece güzel gözüküyor. Gerçek albüm kapağının hangisi olduğunu öğrenmek içinse 3 Ağustos Cuma’yı beklememiz gerekiyor.