TÜRK HAVA YOLLARI VE THE LEGO MOVIE EL ELE

TÜRK HAVA YOLLARI VE THE LEGO MOVIE EL ELE


Süper kahramanlarla güvenlik saati


Yıllar içerisinde Kobe Bryant’tan Lionel Messi’ye birçok dünya yıldızını reklamlarında ağırlayan Türk Hava Yoları, bu sefer rotasını animasyon dünyasına çevirdi.

Yıllar içerisinde birçok hava yolu şirketi uçağa bindiğimizde hostesler tarafından yapılan güvenlik anonslarına eğlenceli videolar çekip, insanların bu konuda daha duyarlı olmaları için elinden geleni yaptı. Bu hava yolu şirketleri arasına eklenen Türk Hava Yolları ise animasyon dünyasının sevilen filmlerinden The LEGO Movie karakterleriyle bir iş birliğine gitti.

İçerisinde Batman, Robin Batgirl, The Riddler, Superman ve Joker gibi süper kahraman dünyasının önde gelen isimlerini barındıran video, acil durum anında neler yapılması gerektiğinden uçağın lastikleri yerden kesilene kadar telefonla konuşmaya devam eden “Dünyanın en acelesi olan insanları”na uyarılarda bulunuyor.

Artık huyu suyu değişmeyen yetişkinlerden çok çocuklara izletilip böyle bir kültürün gelişmesi için yararlı olabilecek video, şimdilik sadece İngilizce. Umarız video Türkçe’ye çevrilir ve yurt içi uçuşlarda da gösterilir.