YENİ BİR ARCTIC MONKEYS ALBÜMÜ İÇİN ÇOK BEKLEMEYECEĞİZ

YENİ BİR ARCTIC MONKEYS ALBÜMÜ İÇİN ÇOK BEKLEMEYECEĞİZ


Alex Turner büyük konuşuyor


Tranquility Base & Hotel yayınlanalı üç ay oldu ama etkisi müzik dünyasında ve grubun hayranları arasında devam ediyor. Kimi eski bol gitarlı ve briyantinli Alex Turner’ı ve pop soundunu özlerken, kimi de grubun yaşadığı bu kırılmadan ve gitmeyi tercih ettiği yönden memnun gözüküyor.

2018_AlexTurner_Getty_250117-920x584

Geçtiğimiz günlerde Beats 1’ın radyo programına katılan Alex Turner ve Matt Helders, albüm eleştirileri ve gelecek planları üzerine açıklamalarda bulundu. Albüm eleştirilerini hiçbir zaman okumadığını belirten Helders, “Olumlu ya da olumsuz, eleştirileri dinlememeyi ve okumamayı tercih ediyorum. Bunun bizim için yararlı bir şey olduğunu hiç düşünmedim.” açıklamasını yaptı.

İnsanların yorumlarını dinlemektense grup arkadaşlarının ve çevresindeki insanların yorumlarının kendisi içn daha önemi olduğunun altını çizen Turner ise grubun bir sonraki planları için heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. “Açıkçası şu anda ne yapacağımızı çok bilmiyoruz. Sadece keyfini çalıyoruz ve çıkartıyoruz. Ama bütün bu koşturmaca bittikten sonra çok ara vermeden tekrar stüdyoya girmeyi isterim.” diyerek bir sonraki albüm için bir beş yıl daha beklemeyeceğimizi aklımıza soktu.” Bu albüm kayıtlarında stüdyoda geçirdikleri zamandan epey keyif aldığını paylaşan Turner, “AM albümünü bitirdikten sonraki havadan daha iyi bir enerji var grupta, bu tekrar stüdyoya girme konusunda bizim için itici güç olacaktır.” diyerek bizleri heyecanlandırdı.