YENİ BİR SPIDER-MAN SPIN-OFF’U DAHA GELİYOR

YENİ BİR SPIDER-MAN SPIN-OFF’U DAHA GELİYOR


Kraven the Hunter


Sony Entertainment, elindeki Spider-Man dünyasını oldukça iyi değerlendirmek ve Marvel‘a belki de dünya genelinde en çok bilinen kahramanıyla kafa tutmak istiyor ama bu iş o kadar da kolay değil. Spider-Man‘in etinden sütünden dibine kadar yararlanmak isteyen Sony, birçok spin-off filminden sonra şimdi de Kraven The Hunter‘ın solo filmini yapmaya hazırlanıyor.

krav

Halihazırda çekilen ve 2 ay sonra vizyona girecek olan Venom filminin yanı sıra Morbius the Living Vampire, yönetmeninin Spike Lee olabileceği konuşulan Nightwatch ve Silver & Black derken, en son açıklanan habere göre Sony şimdide Kraven the Hunter‘ın kendi filmi için hazırlıklara başlıyor. Yalnız bu haberden sonra tartışılan konu şu: ”Eğer Spider-Man olmazsa, Kraven the Hunter kimi avlayacak?” Çok mantıklı çünkü Kraven, Peter Parker‘sız bir hiç. Spin-off’u yapılacak olan diğer kötü adamların kendi içlerinde enteresan ve sıfırdan geliştirilecek bir hikayesi olsa da Kraven’ın böyle bir hikayesi bulunmuyor. Hatta çizgi romanlarda intihar ettiğinde ve yaşamını sonlandırdığında bile yanında Spider-Man var.

Filmin yazarı, Antoine Fuqua ile Equalizer serilerinde ve The Magnificent Seven‘da birlikte çalışmış ayrıca Jack Reacher: Never Go Back ve The Expendables 2 filmlerinin de yazarı olan Richard Wenk. Burdan çıkarılacak sonuç ise filmin bol aksiyonlu ve temposu yüksek bir süper kahraman filmi olacağı. Kraven’a da bu yakışırdı zaten.

Bahsedilen spin-off’ların kaderiyle alakalı konuşulan başka bir konu ise Venom’un başarısının beklenmesi. Eğer Venom beklenen seviyeye ulaşıp, istenilen başarıyı yakalarsa spin-off’lar çok yüksek ihtimalle devam edecek ama eğer Venom beklentilerin altında kalır ve istenilen gişeyi elde edemezse, bu spin-off’ların çoğunun ipi çekilecek. Bakalım Venom, Kraven’ı ve Dr. Morbius’u kurtarabilecek mi?