MAD MEN’İN YARATICISINDAN: THE ROMANOFFS’TAN YENİ FRAGMAN

MAD MEN’İN YARATICISINDAN: THE ROMANOFFS’TAN YENİ FRAGMAN


3 kıta, 7 ülke, 8 hikaye, 1 aile


Televizyon dizilerinde antoloji akımı tüm hızıyla devam ederken, bu tarz bir seri de Mad Men‘in yaratıcısı Matthew Weiner‘dan geliyor: The Romanoffs.

roman

Ryan Murphy‘nin American Horror Story‘yle başlattığı, her bölüm farklı hikaye temalı diziler TV izleyicileri tarafından oldukça sevildi ve gayet iyi reytingler elde etti. Ardından Feud ve American Crime Story gibi dizilerle bu tarz artık iyice TV izleyicisinin onayını aldı. Get Out‘la büyük çıkış yakalayan Jordan Peele de 2019 yılında YouTube’un stream servisi YouTube Premium için Weird City adında bu tarz bir diziye imza atıp akımın takipçisi olacak.

The Romanoffs’a gelirsek, Mad Men dizisinin içerisinden çıkan karakterlerin hayatlarının etrafında dönecek olan dizinin her bölümü farklı bir hikayeyle, farklı oyuncularla ve farklı lokasyonlarda geçecek ama genel olarak bütün hikaye, bu Rus kraliyet ailesinin etrafında dönecek. Bütün bölümler dizinin yaratıcısı Weiner tarafından yazılacak, yönetilecek ve bölümlerin hepsinin yapımcılığı da bizzat Weiner’ın kendisi tarafından üstlenilecek. Dizinin oyuncu kadrosu ise göz dolduruyor. Her bölüm farklı oyuncuların oynaması, her bölüm büyük ve tanıdık isimleri izlememiz demek oluyor. Isabelle Huppert,  Marthe Keller, Aaron Eckhart, Diane LaneChristina HendricksJohn Slattery, Amanda Peet, Jack Huston ve Corey Stoll gibi daha birçok önemli isim, The Romanoffs’ta karşımıza çıkacak.

İlk iki bölümü 12 Ekim‘de Amazon Prime üzerinden yayınlanacak ve geri kalan 6 bölümü ise bu bölümlerden bir hafta sonra izlemeye açılacak dizi, bakalım Prime’ı streaming servisleri arasında iddialı bir konuma getirebilecek mi?.