YENİ THE SIMPSONS VE FAMILY GUY FİLMLERİ YOLDA

YENİ THE SIMPSONS VE FAMILY GUY FİLMLERİ YOLDA


Bob's Burger da bonus olarak yanında


TV kanalı ve film yapım şirketi Fox, kanalın köklü yapımları The Simpsons ve Family Guy‘ı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

simp

Bu sene 17. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek olan Family Guy, içerisinde “live action” ögelerinin de yer alacağı bir sinema filmiyle ilk defa beyaz perdede izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Griffin’lerin yanı sıra kanalın bir diğer animasyon efsanesi The Simpons ve Bob’s Burgers‘ın sinema filmleri de şirketin gündeminde. Wall Street Journal‘da yayınlanan açıklamaya göre; Fox’un büyük ölçüde hissesini satın alan Disney, projede Fox’la birlikte çalışacak. The Simpsons’ın ikinci sinema filminin yanı sıra Bob’s Burgers da animasyon ve live action’ın iç içe geçeceği bir filmle beyaz perde çalışmalarına başladı.

Fox Network, The Simpsons’ın geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. 20th Century Fox‘un Disney’le birleşmesinden sonra The Simpons’ın bütün ticari faaliyet lisanslarının direkt olarak Fox Network’e geçeceğini söyleyen kanalın CEO’ları Dana Walden ve Gary Newman, şovun kanalın bir parçası olduğunu ve Fox’ta devam edip hiçbir yere gidemeyeceğini de ekledi. The Simpsons, bu sene içerisinde şu zamana kadar yayınlanan en uzun soluklu TV projesi olmuştu. 636. bölümünü yayınlayan ve 30 senedir devam eden dizi, TV tarihinde bir mihenk taşı niteliğinde.