ARCTIC MONKEYS’TEN FOTOĞRAF SERGİSİ GELİYOR

ARCTIC MONKEYS’TEN FOTOĞRAF SERGİSİ GELİYOR


İngiltere uyuma!


Son albümleri Tranquility Base Hotel & Casino’nun keyfini çıkaran Arcitc Monkeys, bugün başlayacak İngiltere turnesi sırasında verecekleri konserleri için özel bir sergi hazırlıyor.

Grubun fotoğrafçısı Zackery Michael‘ın Arctic Monkeys’in albüm kayıtları sırasında ve grupla turnedeyken çektiği fotoğraflardan oluşacak sergi, maalesef ki sadece Londra ve Sheffield’da gerçekleşecek. Grubun hayranları, aynı zamanda bu yıl gerçekleşen konserler için özel olarak hazırlanan, bizzat Alex Turner tarafından tasarlanan hayali otelin bir maketini, konser afişlerini ve Arctic Monkeys’in videolarının arkasındaki isim olan Ben Chappell tarafından albüm kayıtları sırasında çekilen özel bir kısa filmi örebilecek.g

Basın açıklamasında Michael, “Onlar benim için Arctic Monkeys’ten fazlası, bu dört genç benim arkadaşım. Sergide yer alacak işler bu arkadaşlığın en saf hali.” açıklamasını yaptı. Sınırlı sayıda konser afişinin ve grubun fotoğraflarının da satışa çıkacağı sergiden elde edilen gelir, 16-25 yaş arası evsiz gençlere destek amacıyla kurulan Centrepoint isimli kuruma bağışlanacak. Sergi, 9-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.