COEN KARDEŞLER’İN YENİ FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

COEN KARDEŞLER’İN YENİ FİLMİNDEN İLK FRAGMAN


The Ballad of Buster Scruggs


Coen Kardeşler’in mini dizi olarak planladıkları ama sonra uzun metraj bir sinema filmine dönüşen Western dizisi The Ballad of Buster Scruggs’tan ilk fragman yayınlandı.

xcx

Daha önce 2010 tarihli True Grit‘le western’den de alnının akıyla sıyrılan Coen Kardeşler, Venedik Film Festivali’nde ilk gösterimini yapan The Ballad of Buster Scruggs ile Hail! Caesar‘dan sonra 18. filmleriyle Netflix‘e misafir olacak. “Anthology Western” başlığı altında yer alacak film, Buster Scruggs isimli bir karakterin merkezinde olduğu altı farklı hikayeye odaklanacak.

Oyuncu kadrosunda elini korkak alıştırmayan ikili, O Brother, Where Are Thou?‘da birlikte çalıştıkları Tim Blake Nelson‘ı başrolüne yerleştirdikleri filmde James FrancoBrendan Gleeson, Ricky Gervais‘in orijinal İngiliz The Office‘inin yaramaz karakteri Ralph Ineson, James Franco ile geçtiğimiz yılın en iyi TV serilerinden biri olan The Deuce‘ta birlikte çalışan Zoe Kazan ve aynı anda hem jedi hem de CIA ajanı olabilen Liam Neeson ile birlikte çalıştı.

16 Kasım’da yayınlanacak filmden paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.