FANTASTIC BEASTS’TEN VİZYON ÖNCESİ SON FRAGMAN

FANTASTIC BEASTS’TEN VİZYON ÖNCESİ SON FRAGMAN


Ve karakterlere özel posterler


Johnny Depp, Eddie Redmayne ve Jude Law’u bir araya getiren Fantastic Beats: The Crimes of Grindewald’tan 16 Kasım öncesi son fragman paylaşıldı.

şiş

Harry Potter serisinin en sevilen filmlerinin arkasındaki isim David Yates’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu film, Jude Law’un Albus Dumbledore’un gençliğini canlandıracak olmasıyla epey heyecanlandırmıştı. Johnny Depp’in kadrodan çıkartılmamasıyla da uzun süre gündemden düşmeyen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, vizyon öncesi paylaşılan son fragmanıyla filmdeki tanisyonu yüksek sahneleri tadımlık olarak bizlerle buluşturuyor.

fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-newt-poster-405x600

Fragmanda Hogwarts’ı bir kez daha görmemizle, Harry Potter hikayesinin bitişinden sonra bir nevi özlem giderdiğimiz Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’dan ayrıca başrol oyuncularına özel posterler hazırlandı. Johnny Depp, Eddie Redmayne, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald, 16 Kasım’da vizyonda.

fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-dumbledore-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-gellert-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-leta-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-theseus-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-credence-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-queenie-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-jacob-poster-405x600 fantastic-beasts-the-crimes-of-grindelwald-tina-poster-405x600