JOKER FİLMİNİN KADROSU ŞEKİLLENİYOR

JOKER FİLMİNİN KADROSU ŞEKİLLENİYOR


Gelenler gidenler


Dün, Todd Philips’in paylaşımıyla Joaquin Phoenix’i ilk kez Joker olarak görmüştük. Yavaş yavaş tam kadrosu belli olmaya başlayan filme kimlerin eklendiğine bir göz atalım.

fargo-season-3-episode-5-shea-whigham-600x400

Todd Philips’in yönetmenlik koltuğuna oturacağı, yapımcılığını Martin Scorsese’nin üstleneceği, Scorsese’nin King of Comedy ve Taxi Driver’ından ilham alan filmde, 80’lere gideceğiz ve Joker’in Joker olmadan evvelki halini izleyeceğiz. Arthur Fleck olarak karşımıza çıkacak Phoenix, başarısız bir komedyene hayat verecek. Phoenix’in yanı sıra Frances ConroyZazie BeetzMarc Maron ve Robert De Niro gibi isimler kadroda yer alması kesinleşmişti.

İlk olarak Joaquin Phoenix’ten sonra kadroya dahil olan ilk isimlerden biri olan Alec Baldwin projeden ayrıldı. Baldwin’in yerine filme dahil olan aktör ise Brett Cullen oldu. The Dark Knight Rises’ta kongre üyesi rolünde karşımıza çıkan Cullen, Joker filminde Bruce Wayne aka Batman’in babası Thomas Wayne olarak karşımıza çıkacak.

OBXVRZKYKJEF5J35UCUTBVVXVQ

Geçtiğimiz yılların başarılı yapımlarından The Night Of’tan ve son olarak Molly’s Game’den hatırladığımız Bill Camp, -spoiler – True Detective’in ilk sezonunda katil rolünde izlediğimiz Glenn Fleshler, son olarak Kong: Skull Island’da izlediğimiz Shea Whigham, Joker filminin kadrosuna dahil oldu.

4 Ekim 2019’da vizyona girecek filmden dün paylaşılan kısacık görüntüyü tekrar hatırlayalım.