LONDRA’DA DAVID BOWIE TEMALI KOKTEYL BAR AÇILIYOR

LONDRA’DA DAVID BOWIE TEMALI KOKTEYL BAR AÇILIYOR


Ziggy’s'e hoş geldiniz!


Londra, David Bowie’nin kariyerinin dönüm noktalarından biri olan Ziggy Stardust personası ve 1972 çıkışlı The Rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars albümünden esinlenilen bir kokteyl bara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

1217071

David Bowie’nin 1973 yılında Lou Reed ve Mick Jagger gibi isimlerin de katıldığı Ziggy Stardust personasına veda partisi düzenlediği Hotel Café Royal’de açılacak Ziggy’s isimli bar, aynı zamanda meşhur albümden esinlenilen kokteylleri misafirlerine sunacak.

Tigers on Vaseline, Darkness and Disgrace ve Lady Stardust isimli albümden ve albümde yer alan şarkılardan esinlenilerek isimlendirilen kokteyllerin yanı sıra 1973 yılında Bowie’nin fotoğrafçısı Mick Rock tarafından çekilen fotoğraflarla dekore edilecek mekanda sadece Bowie şarkılarının yer alacağı bir müzik kutusu da yer alacak.

Projeye dahil olan Hotel Café Royal’in yöneticilerinden Fabio Spinetti, “David Bowie, Hotel Café Royal için çok önemli figürlerinden biri. Onu bu şekilde onurlandırmak bizim için de çok önemli bir fırsat.” açıklamasını yaptı.

Londra’ya yolu düşenlerin mutlaka uğramasını tavsiye ettiğimiz Ziggy’s, 20 Eylül’de açılacak.