PAUL MCCARTNEY THE BEATLES’IN DAĞILMA SÜRECİYLE İLGİLİ KONUŞTU

PAUL MCCARTNEY THE BEATLES’IN DAĞILMA SÜRECİYLE İLGİLİ KONUŞTU


Bir de yeni video paylaştı


Yeni albümü Egypt Station’ın keyfini süren Paul McCartney, albümden yayınladığı üçüncü teklisi Fuh You için bir video yayınladı.

öö

Aynı zamanda günlerini yakın zamanda başlayacağı ABD turnesi için televizyon ve radyo kanallarına misafir olmakla geçiren Paul McCartney, katıldığı The Howard Stern Show’da The Beatles’ın dağılma süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Stern’ün lafı dolandırmadan, “Peki ne oldu? Sonuna geldiğini nasıl anladınız?” sorusuna “John bizi bir buluşma için bir araya topladı. Geldiğinde Yoko da bizim birçok kaydımızda stüdyoda olduğu gibi yine onunla birlikteydi. Gelir gelmez ‘Hey, ben gruptan ayrılıyorum!’ dedi ve hepimiz şaşırdık.” açıklamasıyla bu kararı alanın John Lennon olduğunu paylaştı.

“O anda hepimiz çok şaşırdık. Sonra Yoko’nun zaten sürekli bizimle olduğunu ve John’un ona aşık olduğunu yavaş yavaş fark ettik ve bu durumu kabul ettik.” diyerek açıklamasına devam eden McCartney, The Beatles’ın dağılışıyla ilgili Yoko Ono’ya nefret besleyenleri biraz olsun sakinleştirecek açıklamasıyla tartışmaları başka bir boyuta taşıdı.

McCartney’nin yeni videosu Fuh You ve The Howard Stern Show’daki açıklamaların yer aldığı video hemen aşağıda.