DAVID TENNANT VE MICHAEL SHEEN’Lİ GOOD OMENS’TAN İLK FRAGMAN

DAVID TENNANT VE MICHAEL SHEEN’Lİ GOOD OMENS’TAN İLK FRAGMAN


Bu iblisler bildiğiniz gibi değil


American Gods ile yazar olarak hitap ettiği okuyucu kitlesine bir de izleyici kitlesi ekleyen Neil Gaiman’ın Terry Pratchett ile birlikte yazdığı Good Omens’tan ilk fragman yayınlandı.

jhıyıo

2018’de kıyametten hemen önce geçen ve nihai yargılanmasını bekleyen insanlık kavramı üzerinden dini dogmaları muzipçe hicveden Good Omens, dünyanın sonu fikrinden pek hazzetmeyen Aziraphale (Michael Sheen) ve Crowley (David Tennant) adlı iki iblisin hikayesine odaklanıyor. İblis denince aklınıza nasıl bir görüntü geliyor bilmiyoruz ama altı bölümden oluşacak bu mini dizinin fragmanından gördüğümüz kadarıyla, Doctor Who’daki karizmasının üstüne bir de deri ceketli ve pantolonlu cool bir iblis rolüyle karşımıza gelen David Tennant ve her zaman şık ünlülerden olan Michael Sheen, bu sefer dünyanın sonunun gelmemesi için mücadele verecek.

Bir dönem Terry Gilliam’ın da beyazperdeye uyarlamak için girişimde bulunduğu Good Omens, Neil Gaiman’ın Lucifer ve American Gods’tan sonra ekranlara uyarlanacak üçüncü projesi olacak.

Sheen ve Tennant’ın yanı sıra Jon Hamm, Ilan Galkoff ve Sam Tylor Buck’ın kadrosunda yer aldığı dizinin başlangıç tarihi için kesin bir tarih yok ama bu yıl bitmeden ilk bölümünü izleme ihtimalimiz epey yüksek.