DISNEY KARAYİP KORSANLARI SERİSİNİ BAŞTAN ÇEKMEK İSTİYOR

DISNEY KARAYİP KORSANLARI SERİSİNİ BAŞTAN ÇEKMEK İSTİYOR


Deadpool'un yazarlarıyla birlikte


Disney’in en popüler serilerinden Karayip Korsanları’nın önümüzdeki Ağustos ayında yeni bir film ile beyaz perdeye dönme ihtimali bir süredir konuşuluyordu. Serinin son filmi Dead Men Tell No Tales’in gişede yaşadığı başarısızlığının ardından artık yolun sonuna gelindiğini ve son filmden sonra serinin biteceğini düşünen korsan sevdalılarını şaşırtan bir gelişme, filmin haklarına sahip olan Disney tarafından geldi.

piratesofthecaribbean-depp-sparrow-offcamera

Disney’in yeni film için yönetmen koltuğunu Joachim Rønning’e teslim edeceği ve Dead Men Tell No Tales yazarları Jeff Nathanson ve Terry Rossio ile yola devam etmesi beklenirken ortaya çıkan gelişmeler, yapım şirketinin Karayip Korsanları serisini en baştan çekmek istediği yönünde bir takım dedikoduları ortaya çıkardı.

Hatta dedikodulardan bir adım ötesine giden bu gelişmelerin sonunda Disney, seriyi baştan kaleme alması için Deadpool serisinin senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’e teklif götürmüş bile. Yapımcı koltuğunda ise bir kez daha serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer’ın devam edeceği belirtilirken hikayenin buradan sonrası ise tamamen belirsiz.

Hikaye aynı filmleri yeniden mi çekecek yoksa farklı olaylara mı dalacağız? Oyuncular tam kadro filmde olacak mı? Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom gibi isimler projeye dahil olacak mı? gibi daha birçok soru şimdilik cevaplanmayı bekliyor. Yakın zamanda daha detaylı bilgiler almayı umduğumuz Karayip Korsanları serisinin akıbeti ne olacak merak içinde bekliyoruz.