İÇERİK YAZARI ARIYORUZ

İÇERİK YAZARI ARIYORUZ


Bul bizi, bul bizi...


Pop-kültür, edebiyat, müzik, sinema ve sanatın her dalına ciddi anlamda sevdalı, araştırmayı, yazı yazmayı ve yazdığı yazıdan zevk alabilmeyi başarabilen, deneyimli bir içerik yazarı arıyoruz.

Icerik_Yazari_720x360_01

 

Play Tuşu ve çok yakında ismen kapanıp Play Tuşu’na dahil edilecek ajansı Zombi Kreatif (www.zombikreatif.com) önümüzdeki dönemde bizi çok heyecanlandıran tatlı bir büyüme içinde. Bu genişleme dahilinde, spesifik olarak aşağıdakilere “Varım varım, ona da varım” diyebilecek, bize benzeyen, yaptığımız işlere ve hayat tarzına hakim, kendi işlerine güvenen ve akıntının tersine yüzmekten hoşlanan, disiplinli ve deneyimli bir içerik yazarına ihtiyacımız var.

– Üniversite mezunu olup İngilizce’nin sağından atıp solundan geçmen ve en az 3-4 yıllık dergi / ajans veya web sitesi deneyiminin olması şahane olur. Yoksa da, eğer iyi bir yazı portfolyon ve sunumun varsa ve birincil işin metin yazarı / içerik yazarı / editörlükse kapımızı çalarsan ne ala. Bu özellikler sende yoksa, “Sizin ortam şahane ya, geleyim mi?” başvurularına üzülerek cevap vermeyeceğimizi önden söylemek isteriz.

– Özel içerik üretimi, çeviri haberler ve sosyal medya içeriklerinin hazırlanması konusunda Jedi, gece hayatı, etkinlikler, konserler ve festivallar konusunda deneyimli bir Padawan’san arkadaşımız olursun. Kusursuz dil bilgisi, yaratıcı orijinal içerik üretimi ve iş bitirme konusunda kendine güveniyorsan yakınımız olursun.

– Sorumluluk sahibi, dünyada İner Misin Çıkar Mısın? oynayan trend’lere hakim, araştırma konusunda bilinçli, markaların konumlandırılması ve içerik hazırlanmasında önemli olan ton & üslup taklit edebilme konusunda yetenekli olduğuna inancın tamsa hemen bizi darla. Yaratıcı içerik, proje geliştirme ve global kampanyaların yaratılması konusunda deneyimli, üretken ve bildiklerini sonsuz bir şekilde paylaşmaktan mutluluk duyan bir ekibinin içinde yer alma fikrinden heyecan duyuyorsan sana ofiste gerçek hayatta kullandığımız emojiler hazırladık:  

Son detaylar:

– Kulak tırmalayan plaza ağzıyla bağlamamız gerekirse: bu pozisyon full-time okipasyon (10.30 – 18.30 / office @Asmalımescit Beyoğlu’nda yani Asmalı’da) olup, social security’si, ticket’ı, insan maaşı ve güzel drink’leri olan bir pozisyondur, go-to pozisyondur.

– Kalemin ve yazdığın yazılardan zaten eminsen ve iş ahlakına inanıyorsan, “Tamam, sen gel haftaya başla” dedirtecek başvurunu, CV ve -bakın burası çok önemli- en az 3 yazı örneğinle birlikte [email protected]‘da hararetle bekliyoruz.