JEAN-MARC VALLÉE’DEN YOKO ONO VE JOHN LENNON FİLMİ

JEAN-MARC VALLÉE’DEN YOKO ONO VE JOHN LENNON FİLMİ


Büyük aşk beyaz perdeye geliyor


Son yıllarda Dallas Buyers Club ve Demolition ile sinemada, Big Little Lies ve Sharp Objects ile de küçük ekranda fırtınalar gibi esen Jean-Marc Vallée, yeni projesiyle hız kesmeden devam edecek gibi gözüküyor.

indir

Yeni projesini basınla paylaşan Kanadalı yönetmen, henüz ismi belli olmayan John Lennon-Yoko Ono ilişkisini anlatacak bir filmin başına geçeceğini açıkladı. Geçtiğimiz yılların akılda kalan yapımlarından The Theory of Everything ve Darkest Hour’un senaristi Anthony McCarten’ın da Vallée ile birlikte çalışacağı proje, İkilinin 60’lı yıllarda ilk tanışma dönemlerini anlatacak.

Yoko Ono’nun da yapımcı olarak dahil olma ihtimalinin yüksek olduğu film için filmin yapımcısı Michael De Luca, “John’un şarkılarını bir ömür dinledim ve şimdi onun hikayesini anlatma şansına sahip olduğumuz için çok mutluyum.” açıklaması yaptı. Daha önce bir Janis Joplin belgeseli çeken Vallée, belki de bu hikayeyi beyaz perdeye taşımak için en doğru adaylardan biri.

Henüz ismi ve oyuncu kadrosuna dair gelişmeleri duymak için bekleyeceğimiz filmin soundtrack’i için de bol bol John Lennon şarkısı duymayı umuyoruz.