KORKU SİNEMASININ KLASİKLERİ HALLOWEEN’E ÖZEL KARTVİZİT OLDU

KORKU SİNEMASININ KLASİKLERİ HALLOWEEN’E ÖZEL KARTVİZİT OLDU


Merhaba ben Freddy Kruger, bu da kartvizitim


Dorothy Design House, yarın ülkemizde de binbir türlü etkinlik ve kötü kıyafet kombinasyonuyla kutlanacak Halloween için kült korku filmlerini kartvizite dönüştüren bir proje hazırladı.

dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-02

Business as Unusual isimli box-set; A Nightmare on Elm Street, The Shining, Funny Games, Night of the Living Dead, Psycho gibi kült korku/gerilim filmlerin de yer aldığı toplam 31 kartlık bir set. Korku janrasına bir saygı duruşu niteliğinde hazırlanan setin satışa çıkması için de Halloween’den daha uygun bir tarih olamazdı.

Ortaya çıkan tasarımlarla aynı şıklıkta, film makarasına benzeyen bir kutuda gelecek kartvizitleri “Nereden edinebiliriz?” diye soranların cevabı ise burada.

dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-03 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-01 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-04 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-07 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-08 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-10 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-11 dorothy-business-as-usual-graphic-design-itsnicethat-12 dorothy-halloween-calling-cards-graphic-design-itsnicethat