LUCA GUADAGNINO DAKOTA JOHNSON’I CALL ME BY YOUR NAME’E İSTİYOR

LUCA GUADAGNINO DAKOTA JOHNSON’I CALL ME BY YOUR NAME’E İSTİYOR


Çok da güzel olur


Sinema dünyasında sıkça gördüğümüz yönetmenler ve favori oyuncularını her projesine dahil etme ekolünün son üyesi Luca Guadagnino ve Dakota Johnson olmak üzere.

Screen-Shot-2018-10-08-at-12.56.23-PM

Geçtiğimiz ay, Armie Hammer’ın yaptığı açıklamalarla devam filminin çalışmalarının başladığını öğrendiğimiz Call Me by Your Name’in yönetmeni Luca Guadagnino, filmle ilgili kafasından geçenlerin küçük bir kısmını da olsa bizlerle paylaştı.

Guadagnino, daha önce A Bigger Splash ve Suspiria’da birlikte çalıştığı Dakota Johnson’ı filmin devamında oyuncu kadrosuna davet etmek istediğini açıkladı. Johnson’ı, Armie Hammer’ın canlandırdığı Oliver karakterinin eşi olarak kadroya dahil etmek istediğini de söyleyen başarılı yönetmen, ikilinin beş çocuk sahibi olma ihtimalinden ve Johnson’ın karakteri karşı cinse karşı ayran gönüllü bir karakter olarak hayal ettiğini paylaştı.

Filmin isminin Call Me by Your Name 2 olmayacağını ve olmaması gerektiğinin altını çizen Guadagnino, filmin son sahnesini hatırlatarak “İkinci film, uzun bir zaman diliminden sonrasını anlatacak ve karakterler kendi ailelerini ve hayatlarını kurmuş olacak.” açıklamasını yaptı.